anna78

Alla inlägg under september 2009

Av Anna L - 18 september 2009 07:32

Härligt med fredag igen :D fast jag är ju hemma men jag känner mig faktiskt mycket bättre också så det finns hopp om livet :D

Var och köpte dofilus igår för magen och det märks resultat, jag behövde inte springa imorse ;-)

Nu måste jag få fart på barnen så att de kommer iväg till skolan i tid, ibland tar det väldigt lång tid att borsta tänderna och håret.

Av Anna L - 17 september 2009 12:17

David är frisk igen eller han känner sig pigg i alla fall men jag tycker att han låter lite snorig men han gick till skolan idag i alla fall, han är ju så stor så han får känna efter själv.

Mina bihålor mår lite bättre idag, det som finns där inne börjar komm ut nu så antibiotikan gör sitt jobb :D det enda med antibiotikan är att magen rasat ihop, har en fruktansvard fart i magen, hinner knappt på toa.

Mannen på apoteket varnade mig för att det kunde bli så men jag tänkte att jag har ju ätit penicillin förut och det har ju gått bra fast jag har ju aldrig ätit den här sorten förut så han hade rätt! men det ska ge med sig inom ett par dagar sa han :D

Jag sitter hemma och jobbar, håller på med fakturor och mailar lite (och sprnger till toan ibland) vore inte så kul att vara på jobbet när min mage är såhär för skulle det vara upptaget på toan så skulle jag skita på mig.........inte så kul kanske inför sina jobbarkompisar.


Har läst i tidningarna om Anna Anka (roligt namn) de senaste dagarna, jag såg inte programmet men måste nog ta en titt nästa gång, vilken bitch! hon verkar vara, så puckad! hon gör nog inte många knop själv, läste att hon hade en barnflicka, nagelskötare, städerska, kock, chaufför, påkläderska, frissör mm.

Av Anna L - 16 september 2009 09:48

Var så orkeslös igår, vart svettig så fort jag bara rörde på mig så jag bestämde mig för att ringa doktorn.

Jag fick komma på em, började med att lämna blodprov och de kunde konstatera att jag inte hade svinis i alla fall men jag hade nog vanlig influensa men också bihåleinflammation och öroninflammation så jag fick penicillin  och kortison och doktorn tyckte inte alls att det var konstigt att jag känner mig så matt med tanke på de bakteriella inflammationerna jag hade.


När jag ringde för att boka tiden hos doktorn så sa jag att jag även ville ha en tid till David som bara får ondare och ondare i halsen, sköterskan frågade hur länge han varit sjuk och jag sa sen i söndags och då sa hon "vi vll inte ha ner honom hit! han kan ha svininfluensa och då smittar man mest de första sju dagarna"........hallå! ska sjukvårdspersonalen verkligen vara rädda för att träffa sjuka människor!!!!????!!!! hon sa att om han inte är bättre om ett par dagar så kunde han få komma ner.

Jag tycker att det är helt sjukt (Flört) att man inte ska få komma till doktorn om man har ont i halsen, det kan ju faktiskt vara vanlig halsfluss!

Är han sämre idag så åker jag dit med honom i alla fall, skiter i vad de säger, han har ju inte minsta symptom på influensa utan bara ont i halsen.


Efter läkarbesöket så var det bara att skynda vidare för det var föräldramöte i Ebbas klass igår, massa info (som man hört massor av gånger tidigare) inte ens hälften av klassens föräldrar var där så nu i efterhand så känner jag att jag också kunde stannat hemma.

Det diskuterades om hurvida barnen tvättar händerna och handspritens vara eller icke vara, vissa föräldrar vart upprörda när de fick höra att deras barn fått sprita händerna innan de bakar på fritids, de hade inga argument mer än att mitt barn ska inte sprita händerna, basta! tycker kanske att det var att överreagera lite men alla får ju tycka vad de vill.

Det kom även upp att varje gång det regnar så blir det en mörk fläck på väggen och det är ju inte bra om barnen sitter i ett rum med fuktskador som kan bli mögel! många har vänt sig till rektorn ang. detta men han säger att att det inte är några fuktskador utan fett från elledningarna ?????? som skulle bli större varje gång det regnar då eller??, känns inte så troligt och som tur var då så är en pappa elektriker så han började skruva ur eluttag och undersöka och han sa att det faktiskt var fett i väggen så då kom vi fram till att det bästa vore nog att få dit någon med fuktmätare och kolla ordentligt.

Nästa tisdag är det dags för föräldramöte i Miras klass, få se om det blir lika händelserikt ;-)

Av Anna L - 14 september 2009 17:16

Kollar på Saltön säsong två idag Skrattande det är så bra!


Ebba är snorig och ser lite hängig ut på ögonen men jag kan inte ta febern på henne för termometern behöver nytt batteri (fast vi har ju två gamla termometrar, hade gömt det), David har varit hemma från skolan idag för han har ont i halsen och är lite hängig, hans mamma sa att han sov väldigt mycket igår (han kom till oss idag)


Mira har varit hos skolsköterska idag på hälsokontroll och hon vart godkänd :D allt var bara bra, brukar ta fram min, Ebbas och Miras journal och jämföra, kul att se.



Av Anna L - 14 september 2009 11:38

I brist på fantasi och ork så vart det hämtmat till lunch idag (lyx) Magnus åt kebabtallrik och jag åt en pizza, tyvärr så har pizzerian skaffat en ny sorts ost som de har på pizorna och den är inte god Rynkar på näsan så nästa gång får vi prova någon av de andra 4 pizzeriorna.


Jag lá mig i sängen tidigare för att kolla lite på nyhetsmorgon och efter 10 men tvärsomnade och vaknade när det jag ville se var slut. Hade tänkt att kolla på när Bingo och Tomas Bodström var gäster och skulle prata om barnuppfostran men missade allt Gråter


Idag kom skolkorten Skrattande, sååå roligt med dem varje år tycker jag men skolkatalogen var inte med och det är väl den som Mira och Ebba väntar mest på kan jag tro.


Nu är jag i alla fall äckligt mätt och ska vila en stund.

Av Anna L - 14 september 2009 08:20

Jag är hemma idag med, känner mig mindre snorig men fortfarande lika orkeslös och blir helt svettig av att bara röra mig - inte roligt alls!

Jag chattade med en sköterska från mitt jobb imorse (ibland är det bra att jobba på sjukhus) och hon tyckte inte att det var konstigt att jag fortfarande var så hängig efter så många dagar , känns skönt att höra eftersom att det går "svinis" "baconsjukan""grisen" eller vad den nu kallas, jag vet ju inte om det är det jag har men hon sa att en vecka är man dålig av bara en vanlig förkylning så nu bestämmer jag att jag har en vanlig förkylning :D


Magnus jobbar hemma idag, känns skönt att ha honom hemma när man inte är pigg det blir som en extra trygghet så att det som hände i torsdags inte händer igen - att jag glömde bort att möta Ebba efter skolan eftersom att jag somnade (en stor tagg i mammahjärtat) men hon var lika glad för det.





Av Anna L - 14 september 2009 07:43

Jag hade sett fram emot Kommissaren och havet hela veckan och igår var det dags :D hade läst lite i tidningen att det var några tyska skådisar med som var dubbade till svenska men tänkte att det gör väl ingenting men..........för det första så kändes det som att varenda kotte var dubbad för munnarna hängde inte med alls och att komissarien Robert Andersson (som har huvudrollen kan man säga) också var tysk var lite jobbigt och varför heter han inte Knutas som i böckerna ??????

Skulle kunna rada upp massor som var dubbade men det är ingen vits men när det är dubbat så blir det så töntigt för de sitter och läser från ett papper så det blir ingen inlevelse alls i pratet.

Det är ju så många bra svenska skådisar med men jag irriterade mig bara på de dubbade tyskarna hela tiden!

Marie Jungstedt som skrivit böckerna måste vara grymt missnöjd med denna produktion.

 


Av Anna L - 13 september 2009 20:22

Fy fan, jag kan inte titta på det här äckliga programmet längre, nu ska en deltagare äta en varan penis - jag håller på och spy! sitter och duckar bakom skärmen för att inte se (ni kanske undrar varför jag inte ändrar kanal men Mira vill gärna se den här äckliga serien)


Ovido - Quiz & Flashcards