anna78

Alla inlägg under september 2009

Av Anna L - 10 september 2009 07:24

Stannar hemma från jbbet idag, vaknade med feber, ont i magen och väldigt mycket snor i näsan så jag blir hemma idag.


Alltså fotbollen igår! vad höll de på med........Sverige var ju inte alls bra och pga ett självmål av Malta så vann de vilket iofs var tur med de spelade inte bra fotboll! tror att det ärganska långt kvar till nästa match och det är kanske tur så att de får träna upp sig ;-)


Kan inte barnen bara förstå att deras mamma inte mår bra idag och vara snälla och inte bråka med varandra, mitt tålamod tryter när jag är risig!



Av Anna L - 9 september 2009 18:04

Fasiken vad snoret rinner, när jag böjde mig fram nyss så droppade det på golvet - äckligt va! men det var ju en anledning att torka golvet ;-) känner mig inte så fräsch, ska nog hinna ta en dusch innan fotbollen börjar :D

Magnus ropade just att Magnus Hedman är inte med på sändningen på tv4 som han brukar :-( inget snyggt att titta på alltså, får väl titta på Hasse Backe då ;-)


Har förstått att Sverige måste vinna idag, det ska bli väldigt spännande! bara någon halvtimme kvar :D just det nu finns det ju smileys att välja Kyss hihi måste sätta mig in i alla nya funktioner på bloggplatsen, kanske finns mycket kul!

Foten i munnenCoolGuld i munSkrikandesTungan uteOskyldigTyst ville bara testa lite



Av Anna L - 9 september 2009 14:59

Idag är det dags igen! landskamp, såååååå roligt och idag så hoppas jag att Sverige kommer att vara överlägsna men de måste ju få in bollen i mål också Glad


Känner mig riktigt snuvig och hängig idag, blir alldeles svettig så fort jag rör mig, hoppas att lite vila ikväll gör att det blir bättre igen, orkar liksom inte med att bli sjuk nu.


Blir riktig halvfabrikat middag idag, vacumförpackad potatisgratäng (riktigt god) och felix små köttbullar, det duger väl som bukfylla.

Av Anna L - 8 september 2009 17:04

Oj, vilken god middag vi har ätit nu :D jag gjorde färsbiffar med färs, vitlök, morötter, salt, peppar, vitt bröd, ägg och mjölk som jag stekte och sen stekte jag kantareller och blandade med creme f och riven ost och lá som topping på biffarna och in i ugnen en stund, till det gjorde jag klyftpotatis mmmmmmmm vad gott det blev! fick inspiration av "mat Tina" igår då hon lagade något liknande.

Sitter nu och funderar på om jag ska baka matbröd.........få se om jag orkar.

Av Anna L - 8 september 2009 07:33

Aaaaaaaa vad är det som har hänt? jag har helt missat att sidan skulle göras om!

Av Anna L - 7 september 2009 17:52

Efter önskemål så har jag fotat lite här hemma nu på em.en liten rundvandring :D



Har satt upp nya gardiner i köket idag samma som vi hade förra vintern, gillar dem så de får hänga med en vinter till (Magnus har nog fortfarande inte märkt att jag bytt för han har inte sagt något).

 

 Svårt att fota vardagsrummet eftersom det är så stort 30 kvadrat , fick i alla fall med en liten del som vart suddig men det får duga.

Byrån full med mössor och vantar som står i inner hallen (alltså utrymmet som kommer efter hallen, trapphall kan man kanske säga)

Hallen med den nya fina plankväggen som knappt syns på detta foto.

Master bedroom ;-) här vart det också suddigt men orkar inte fota om.

 

Sovrummet sett från sängen.

Nu orkar jag inte ladda upp fler (suddiga) bilder, det tar ju en evighet på bloggagratis idag.


Av Anna L - 7 september 2009 11:34

Börjar bli hungrig men det finns inget gott att äta hemma :-( igår åt vi korvstroganoff och det finns kvar men jag hatar falukorv så det tänker jag absolut inte äta, det blir nog en billy´s pizza (inte så gott) eller en macka (inte heller så gott) i alla fall bukfylla :D


Av Anna L - 7 september 2009 10:24

Det börjar lätta i huvudet :D tack gode gud för att det finns ipren :D tror att det är en förkylning som är på g därav huvudvärken.

Mira och Ebba är rossliga och snuviga så det är väl inte konstigt om jag blir smittad av dem.


Har i alla fall städat "lilla toan" nu på morgonen och bäddat rent iJockes och Davids sängar så lite nytta har jag fått gjort.


Nu ska jag lägga mig en stund och kolla genom all reklam som kommit med posten :D

Ovido - Quiz & Flashcards