anna78

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Anna L - 10 september 2009 09:49

Igår var jag på jobbet hela dagen och åkte raka vägen hem - alltså inomhus hela dagen för utom när jag gick ut med soporna på kvällen och passde på att plocka några plommon på vårat plommonträd.........vart vill jag komma, jo när jag hade duschat och skulle smörja in mig så hade jag en fästing på armen, kan den ha hoppat på mig när jag plockade plommon tro???? hoppas att jag inte får borelia eller TBE nu då utan att det var en frisk fästing.


Har sovit en stund så nu ska jag försöka få i mig lite frukost så kanske jag blir piggare. Solen skiner med det är bara 10 grader ute, riktigt höstväder alltså.

Hade klipptid imorgon men eftersom att jag tycker att det är ganska taskigt att smitta ner folk i onödan så avbokade jag den tiden idag och får vänta två veckor på en ny tid (ska väl gå att stå ut med pälsmössa till dess) min frissa är egenföretagare och ensamstående mamma så hon är nog ganska tacksam om jag inte kommer dit och smittar henne :D


Av Anna L - 10 september 2009 07:24

Stannar hemma från jbbet idag, vaknade med feber, ont i magen och väldigt mycket snor i näsan så jag blir hemma idag.


Alltså fotbollen igår! vad höll de på med........Sverige var ju inte alls bra och pga ett självmål av Malta så vann de vilket iofs var tur med de spelade inte bra fotboll! tror att det ärganska långt kvar till nästa match och det är kanske tur så att de får träna upp sig ;-)


Kan inte barnen bara förstå att deras mamma inte mår bra idag och vara snälla och inte bråka med varandra, mitt tålamod tryter när jag är risig!



Ovido - Quiz & Flashcards