anna78

Alla inlägg under september 2009

Av Anna L - 13 september 2009 19:48

Min blogg har fått lite nya kläder ikväll, Magnus har hjälpt mig att "fixa" lite, får se hur länge den ska se ut såhär :D


Mira och jag har suttit i flera timmar och rensat svamp under tiden har Magnus dammsugit, bakat och lagat mat så jag har haft en riktig lyxdag idag ;-)


Till lunch så bjöds det pannkakor som naturligtvis var vända i luften ;-) med vaniljglass och jordgubbssylt sen provsmakade vi brödet som Magnus hade bakat, det var med rosmarin och flingsalt på :D riktigt gott var det!


Samtal med Ebba tidigare ikväll:

Jag: Ebba det luktar väldigt mycket fis, är det du?

Ebba: Jag tror inte det

Jag: Vaddå tror, du måste ju veta om du pruttat!!!!!!???!!!

Ebba: Nu tror jag att jag vet, det kändes som luft blåste i stjärten för en stund sen, det kanske var fisen?????

Jag: Men Ebba känner du inte när du fiser?

Ebba: Ibland blåser jag luft med rumpan men jag fiser inte.

Jag: ?????????????



Av Anna L - 13 september 2009 08:19

Fick härlig fotmassage igår framför tv´n :D vi tittade på kändisdjungeln men så fort det var reklam så zappade jag direkt över till svt och kollade på Här är ditt liv, tyckte att det var ett mycket roligare program - varning! jag vet, känns som värsta pensionärs programmet men jag gillade det, naturligtvis så spelar det ju väldigt stor roll vem som är gäst, denna gången så var det Mikael Persbrandt och det var kul.


Status på förkylningen är likadan, fullt med snor, löite ont i halsen och total saknad av ork, känns som att gå ner för trappen är värsta persen men det borde väl börja vända snart.


Idag står det rensa svamp på schemat, Mira och Magnus hittade massor igår :D det är skittråkigt att rensa men det är ändå värt det när man får äta god svamp sen.

Ska nog ligga i soffan och titta på några fler avsnitt av saltön också :D


Av Anna L - 12 september 2009 19:24

Sitter och kollar på fotboll, det är Barcelona som spelar, alltså Zlatan och han gjorde precis mål!!!!

Skall ta en dusch för att piggna till lite, vi ska kolla på Oldsberg på ettan klockan 20 sen är det ju kändisdjungeln klockan 21 på fyran - skulle ju vara kul att vara vaken till 10 ikväll kanske jag har ju somnat för natten ganska tidigt varje kväll den här veckan.

Tänker såhär också att om jag duschar och har rena och fräscha fötter så kanske någon (min älskade sambo) vill massera mina fötter ikväll ;-)


Av Anna L - 12 september 2009 16:44

Har de senaste tre timmarna legat i soffan och tittat på Saltön, har köpt boxen med alla avsnitt från tv-serien.

Tycker att det är lika bra fast jag sett alla avsnitt flera gånger.

 

Har hört talas om att de håller på och spelar in en ny omgång med program som jag hoppas ska komma på tv snart, har läst den sista boken så jag vet ju vad som ska hända men det är spännande ändå :D


Magnus och Mira har varit ute i skogen lika länge som jag legat i soffan, tre timmar alltså men jag pratade med dem nyss och nu är de på väg hemåt så jag håller på med maten.

Jag har lindat in kycklingfilé i bacon och lagt i en ugnsform med creme f med chili smak och till det har jag gjort klyftpotatis och sallad.


Nu kom de hem precis med massor med svamp! :D

Av Anna L - 12 september 2009 08:02

Härligt med lördag borde det vara men den här j...a förkylningen förstör liksom, skönt i alla fall att familjen också är hemma och att de är pigga :D


Kollade på kändisdjungeln igår, fy farao vad äckligt att ha skallen bland massa maskar, han var duktig vingubben (kommer inte ihåg vad han heter) jag somnade ibland så jag såg inte hela programmet men det går säkert i repris eller så får jag hålla mig vaken idag istället och titta på del 2. En sak som jag märkte i alla fall var att programledarna David och Tilde verkade bara läsa från manus, de pratade inte något spontant alls och de verkade inte tycka att det var roligt, de kanske var nervösa för att det var första avsnittet.







Av Anna L - 11 september 2009 11:44

Eftersom att Magnus jobbar hemma idag så vart jag just bjuden på lunch, fyra små rätter hämtade vi från lokala kinahaket, smakade ljuvligt gott fast jag orkade inte äta så mycket med det gjorde inte Magnus något ;-) han fick lite mer.

Blev svettig av att bara äta men jag antar att det är bra att få i sig lite mat för tillfrisknandets skull.


Av Anna L - 11 september 2009 08:18

Hemma och kurerar mif idag med, sov stora delar av gårdagen så jag trodde att jag skulle få sårt att sova inatt men det var absolut inga problem, jag sov hela natten med.

Ebba är lite orolig när jag inte mår bra så hon pysslade om mig hela tiden igår, helt plötsligt när jag låg i soffan och sov så fick jag en febertermometer intryckt i munnen "man måste kolla febern" sa Ebba, hon hämtade chokladmuffins till mig "det är bra att äta" sa hon och så fick jag en vattenflaska så att jag skulle kunna ligga ner och dricka, Mira kom flera gånger hon med och frågade om jag ville ha något :D Gullungar!


Fick ett otroligt roligt mail av min chef igår, eller roligt och roligt men jag skrattade i alla fall :

Stanna hemma tills du är frisk,

Alla hälsar "NöffNöff"

Mvh,

Tommy


Har fått en fråga från Lowa om vart jag köpt min taklampa i köket, jag har skickat efter den och jag tror att jag skickade efter den från Halens, det är några år sedan men den kanske finns kvar, jag gillar den väldigt mycket :D


Nu ska jag dricka en kopp the och titta lite på nyhetsmorgon om jag inte somnar igen förstås, Magnus jobbar hemma idag så jag har lite sällskap i alla fall så då kanske det är lättare att hålla sig vaken.



 


Av Anna L - 10 september 2009 09:49

Igår var jag på jobbet hela dagen och åkte raka vägen hem - alltså inomhus hela dagen för utom när jag gick ut med soporna på kvällen och passde på att plocka några plommon på vårat plommonträd.........vart vill jag komma, jo när jag hade duschat och skulle smörja in mig så hade jag en fästing på armen, kan den ha hoppat på mig när jag plockade plommon tro???? hoppas att jag inte får borelia eller TBE nu då utan att det var en frisk fästing.


Har sovit en stund så nu ska jag försöka få i mig lite frukost så kanske jag blir piggare. Solen skiner med det är bara 10 grader ute, riktigt höstväder alltså.

Hade klipptid imorgon men eftersom att jag tycker att det är ganska taskigt att smitta ner folk i onödan så avbokade jag den tiden idag och får vänta två veckor på en ny tid (ska väl gå att stå ut med pälsmössa till dess) min frissa är egenföretagare och ensamstående mamma så hon är nog ganska tacksam om jag inte kommer dit och smittar henne :D


Ovido - Quiz & Flashcards