anna78

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Anna L - 17 september 2009 12:17

David är frisk igen eller han känner sig pigg i alla fall men jag tycker att han låter lite snorig men han gick till skolan idag i alla fall, han är ju så stor så han får känna efter själv.

Mina bihålor mår lite bättre idag, det som finns där inne börjar komm ut nu så antibiotikan gör sitt jobb :D det enda med antibiotikan är att magen rasat ihop, har en fruktansvard fart i magen, hinner knappt på toa.

Mannen på apoteket varnade mig för att det kunde bli så men jag tänkte att jag har ju ätit penicillin förut och det har ju gått bra fast jag har ju aldrig ätit den här sorten förut så han hade rätt! men det ska ge med sig inom ett par dagar sa han :D

Jag sitter hemma och jobbar, håller på med fakturor och mailar lite (och sprnger till toan ibland) vore inte så kul att vara på jobbet när min mage är såhär för skulle det vara upptaget på toan så skulle jag skita på mig.........inte så kul kanske inför sina jobbarkompisar.


Har läst i tidningarna om Anna Anka (roligt namn) de senaste dagarna, jag såg inte programmet men måste nog ta en titt nästa gång, vilken bitch! hon verkar vara, så puckad! hon gör nog inte många knop själv, läste att hon hade en barnflicka, nagelskötare, städerska, kock, chaufför, påkläderska, frissör mm.

Ovido - Quiz & Flashcards