anna78

Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna L - 15 oktober 2008 08:15

Nu är även Magnus hemma och är sjuk (förkyld) han ligger fortfarande och sover och jag har precis skickat barnen till skolan.

Ebba tyckte att det var jätte konstigt att hon skulle gå till skolan när både mamma och pappa fick vara hemma.

Magnus och jag bestämde igår att vi ska beställa thaimat till lunch, Magnus tyckte tom att vi skulle ligga i sängen och äta den hmmm vi får se hur det blir med den saken ;-)

Nu är det bara att hoppas att barnen klara sig från förkylning, vi får pussa lite mindre på barnen den här veckan.

Av Anna L - 14 oktober 2008 08:05

Jag är hemma och är sjuk idag, ont i halsen och känner mig totalt orkeslös :-( om jag går upp för trappan hemma så känns det som att jag ska tappa andan.

Det blir till att ligga i sängen och läsa en bra bok idag.

Jag har precs skickat barnen till skolan, det är skönt att Mira är så stor och ordentlig att hon kan ta med lillasyster till skolan när mamma inte orkar.


Av Anna L - 13 oktober 2008 20:46

Något Ikea besök vart det inte igår :-( när vi ätit frukost så kom vi fram till att vi inte hade lust att sitta i bilen 40 minuter dit och 40 minuter hem och gå runt i affärer hela dagen när det var så fint väder.

Istället så ägnade vi söndagen åt skogspromenad med picknick och svampplockning (nåja, i alla fall en del av dagen) , det var jätte härligt.

Det smakar väldigt gott med lite fika i skogen :-) 


Jag börjar känna mig förkyld och hängig (vill inte!) 

Av Anna L - 12 oktober 2008 08:07

Det är bara jag och Ebba som är vakna, Ebba väckte mig för en timme sedan för att hon var hungrig och jag hade verkligen ingen lust att gå upp så jag försökte att få ligga kvar ett tag till, efter ca 10 minuter kom Ebba in till oss igen och talade om att hon höll på att dö för att hon var så hungrig ;-) så det var bara att gå upp - medans jag var på toaletten och klädde på mig så hade Ebba hittat chipsskålen från igår som hon satt och åt ur, och då var hon inte döende längre som tur var :-)


Magnus sa igår att han var sugen på att åka till Uppsala och titta på Ikea och Bauhaus imorgon (alltså idag) så vi får se vad som händer idag.

Såg att det var repris av stjärnor på is idag, det missade jag ju igår eftersom det var fotboll, jag får väl spela in det om vi åker till Ikea (den chansen vill man ju inte missa ;-))


Vi måste i alla fall ta ut grovsoporna idag för nästa vecka är det dags, vi har massor av gamla krukor som ska kastas och ett parasoll och så blir det väl ett par säckar med skräp - tänk vad man samlar på sig.

Av Anna L - 12 oktober 2008 08:00

Igår morse så var jag på jympa ( 4:e gången denna vecka, känner mig så duktig) när jag kom hem igen vid 11 tiden så åkte jag och Ebba till soptippen och kastade allt kakel som vi rev ner i köket innan vi satt upp nytt, gubben som jobbar på soptippen var så sur och grinig och muttrade över allt, jag hade lust att säga till honom att byta jobb ;-) jag fick till slut kasta mitt kakel i alla fall.


På kvällen var det naturligtvis dags för fotboll, måste säga att tv8 inte gjorde så bra intryck, försenad start, tillfälligt avbrott, dålig bild och repriser när man ville se matchen.

Det är alltid lika lustigt när vi tittar på fotboll för Magnus skriker alltid till spelarna typ; men passa då!!!! eller Spring!!!! hahaha igår kom han själv på att de hör ju inte honom ;-) (fast jag skrek lite jag mé)

Av Anna L - 11 oktober 2008 17:32

Igår så hyrde vi en film som heter utan spår den var riktigt bra och ganska läskig, jag satt med kudden framför ansiktet till och från de sista tio minutrarna ;-)

Av Anna L - 11 oktober 2008 08:23

Jag tycker att det är så besvärligt att blogga när inte den bärbara datorn fungerar, jag måste kanske pressa Magnus lite så han installerar om den i helgen, hmmmm kanske han får laga mat resten av månaden eller städa eller nå´t - då kanske det blir fart på installerandet ;-)


Den här veckan har bestått av mycket jympande, både tisdag, onsdag och torsdag var jag och jympade och det var riktigt härligt faktiskt. Det har varit två vikarierande jumpaledare som har varit såååå bra, det har varit så roligt att jag hat tagit i så jag mår illa (låter kanske inte så roligt) och har känt mig så nöjd efteråt.


Jag har varit till veterinären med Bruce för (tydligen) den årliga vaccinationen. Jag fick en påminnelse från veterinären att han skulle vaccineras i augusti, jag hade helt glömt bort det men det var ingen fara sa veterinären fö sprutan räcker mycket längre än ett år ( då kan man ju undra varför man ska ge en ny spruta efter ett år ????)


Annars har det varit en vanlig jobbarvecka med tidiga morgonar och trötta kvällar ;-) det har varit riktigt tungt ett par morgonar när bilen har varit helt igen isad när jag kommit ut, att skrapa rutorna är väl inte min favorit sysselsättning direkt.

Av Anna L - 7 oktober 2008 16:27

Igår var jag på kirurgen för att operera bort en liten knöl i ljumsken som jag hittade i somras.

Jag har gått och varit orolig över den där knölen och föreställt mig att jag säkert har cancer, men när jag kom till läkaren igår så undersökte han knölen, han klämde och klämde och så sa han att det är inget som behövs ta bort för det är troligen en hårsäck som svullnat upp eller så är det lymfan som är lite svullen - så jag fick åka hem igen :-)


På eftermiddagen så var jag på utvecklingssamtal med Ebba, fröken sa att hon är en glad och trevlig tjej som är väldigt duktig i skolan (då vart mamma riktigt stolt :-))


Ovido - Quiz & Flashcards