anna78

Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna L - 26 oktober 2008 14:40

Mira och jag har precis kommit hem från akuten, vi har varit där i ca 5 timmar.

När Mira kom hem från skolan i fredags så hade hon bandage på vänster handled för hon hade så ont efter att de hade haft vridtävling i skolan där de tävlade om vem som kunde vrida sin handled längst, Smart!

Under hela helgen så har hon inte kunnat röra på handleden utan armen har bara hängt, imorse så ringde jag till akuten och frågade vad vi skulle göra, och de ville att vi skulle komma in och röntga.

Vi fick träffa en ortoped innan vi gick till röntgen och sedan läkaren på akuten och hon beslutade att Miras arm skulle tejpas och lindas och sedan fick vi åka hem. Röntgensvaren blir inte färdiga förrän imorgon så då kommer en läkare att ringa hem till oss men de hade tittat en snabbis på röntgenplåtarna idag och de såg ingt konstigt :-) förmodligen så är det en kraftig stukning och det ger samma symptom som en fraktur.

Jaha, det var den söndagen, inte så kul att tillbringa på akuten men jag är glad att det inte var något allvarliare med Miras arm och nu känns det skönt att vi har kollat. 

Av Anna L - 26 oktober 2008 06:57

Ebba kom och väckte mig nyss och var hungrig så nu har vi gått upp och Ebba sitter och äter lite förfrukost.

Igår kväll var vu ju hos mamma och pappa Rolle och åt jättegod mat och hade trevligt, Ebba somnade tillslut i min systers säng så Magnus fick bära ut henne till bilen och sedan in i sängen när vi kom hem.

Det är alltid fullt ös hemma hos mina föräldrar, de har 5 katter och en hund som busar och leker med varandra och med Mira och Ebba när de är där.

 Vi fick med oss skridskor och hjälm hem igår, tur att mamma sprar på allt ;-) eftersom att Ebba ska åka skridskor på fritids under hela november (fick vi brev om igår) och då slipper vi köpa nya skridskor till henne :-, jag antar att de kostar en del.

Av Anna L - 25 oktober 2008 09:10

Jag ska strax på jympa och skutta runt lite ;-) senare idag ska vi till min mamma och pappa Rolle och äta middag och gratta pappa Rolle som har fyllt år.

Mira och Ebba har gjort en mugg till honom som det står världens bästa morfar på och så är det en bild på dem, han kommer nog att bli jätte glad, Magnus och jag har köpt en Whisky som vi vet att han verkligen vill ha.


Jag vaknade klockan 06.30 imorse av att Bruce (katten) jamade, jamade och jamade för att han ville ut (och kissa förmodligen) han har en kattlåda inne men han håller sig tills han får gå ut, han vill absolut inte gå på lådan, det är ju i och för sig ganska skönt att slippa göra rent lådan så ofta men det vore ganska skönt att få sova lite längre på helgen säskilt eftersom jag är helt slut efter konferensen.


Av Anna L - 24 oktober 2008 21:06

Här är en bild på det rummet som jag bodde i på Skebo Herrgård, alla rum var superfina :-) i det rummet som min chef bodde i spökade det, han sa att det hela tiden kändes som att någon stod precis bakom honom......läskigt!

Av Anna L - 24 oktober 2008 19:32

Nu har jag kommit hem igen från konferensen med jobbet :-) det har varit jätte roligt men det är ju sååå skönt att komma hem igen.

Vi har konfererat på Skebo Herrgård  , det är väldigt roligt att umgås med jobbarkompisarna på annat sätt än på jobbet.

Vi var 19 stycken som konfererade och 17 stycken som sov kvar, på kvällen så serverades middag i herrgårdens stora salong, det var ganska underlig mat kan man säga och den föll kanske inte riktigt mig i smaken, till förrätt  fick vi salmiak marinerade rotfrukteroch till varmrätt var det hjort (typ rå) och till efterrätt var det lingonsoppa med saffran och en sorbé.

Senare under kvällen så vart det häng i baren naturligtvis där vissa intog ganska stora mängder alkohol, det vart dans till Mamma mia sivan som var den enda som fanns, jag måste säga att efter 3 timmar så var man ganska trött på voulez Vous..... men vi hade i alla fall riktigt trevligt!

Här är lite bilder från herrgården och middagen:

Av Anna L - 23 oktober 2008 09:11

Jag längtar redan hem fast vi inte ens har åkt till konferensen, vi ska åka från jobbet vid 12,15 ungefär.

Jag har så svårt att vara borta från barnen fast det är bara en natt och de kommer att ha det så himla mysigt hemma med Magnus, de ska ju äta pizza och baka och mysa........ja, ja imorgon kommer jag ju hem igen :-)

Av Anna L - 22 oktober 2008 19:43

Jag fick tips av en jobbarkompis om en ursnygg fönster dekoration eller det är väl insiktsskydd från Designtorget

Jag hittade även en otroligt smart upphängning för disktrasan :-)

Av Anna L - 22 oktober 2008 19:34

Imorse så satt jag och pratade med Ebba om att jag ska åka bort på konferes imorgon och sova borta tills på fredag.

Jag frågade Ebba om hon kommer att sakna mig, då svarade hon "alltså mamma jag kommer ju att glömma bort dig och det är bara om pappa pratar om dig som jag kommer att komma på dig igen" Jag bara satt och bara gapade, hon kommer alltså att glömma mig :-(

Ja,ja barn är ju ärliga.


Ovido - Quiz & Flashcards