anna78

Alla inlägg under januari 2010

Av Anna L - 15 januari 2010 16:32

Mira vart som jag befarade dålig även av andra dosen av svininfluensavaccinet så hon kom hem igår hängig, yr och hade väldigt ont i armen.

Idag har hon varit hemma från skolan men mår redan mycket bättre, Ebba känner inte av någonting efter vaccinet (peppar, peppar - kanske jag ska säga)


Sitter just nu vid köksbordet och sufrar och tittar på när Magnus och
Mira lagar mat, det blir kycklingfilé fylld med vitlöksost och någon skinka - mums!


Och det är fredag!!!!! jag ska jobba i helgen men jag ska jobba hemifrån så det känns inte så farligt.

Av Anna L - 14 januari 2010 05:49

Snart helg igen!, den här veckan har gått fort, inte för att den är slut redan men nästan (då menar jag erbetsveckan alltså) sen väntar en lååååååång helg :D

Fastnade framför datorn, skulle ju bara läsa aftonbladet men nu har jag inte ens lust att klä på mig......kallt att åka i trosor och bh till jobbet ;-)

Är förkyld igen, kanske därför som jag inte har lust med någonting, ska till doktorn på måndag och jag måste fråga honom vad jag ska göra för att slippa bli förkyld hela tiden (många förkyld människor på mitt jobb hela tiden som smittar mig kanske och då menar jag inte kollegor utan patienter som jag möter i korridorerna)


Måste väl göra mig i ordning nu då..........................  

Av Anna L - 13 januari 2010 16:24

kylan håller i sig, det är runt 15 minus på morgonen när jag åker till jobbet och det är så mycket rimfrost på träden nu så grenarna hänger långt ner - men det är vackert!

Tycker nog att det här vädret är ganska bra egentligen för slask är det värsta jag vet.


Imorgon är det dags för Mira och Ebba att ta spruta nummer 2 mot svininfluensan, hoppas att de inte blir dåliga, har dock hört att det är vanligt att man blir dåligare efter spruta nummer två.


Av Anna L - 11 januari 2010 18:01

Jaaaa! såg att det är premiär för familjen annorlunda idag och det är Ebbas favvo program, hon är helt uppslukad när hon tittar på det, hon tycker att det verkar häftigt med så många barn.

Jag är mest imponerad över hur det får vardagen att gå ihop tänk att ha 10 barn som ska ha middag, duschas och nattas, hua! jag kan tycka att det är jobbigt med två ibland.

Jag har i alla fall bestämt att jag ska försöka orka/hinna med att duscha mig själv innan det börjar klockan 8 ;-)

Av Anna L - 11 januari 2010 17:53

Nu är det "vanlig" vardag igen med jobb och skola, åker hemifrån när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt..........men nu är det snart vår, eller det är jävligt långt kvar till våren men man måste ju tänka lite positivt.


Har förkväll på i bakgrunden när jag sitter och surfar, Alex Schulman är gäst, jag tillhör ju dem som läser hans blogg varje dag och jag gillar den verkligen, han är en väldigt smart människa (vet att många tycker annorlunda) Alex sa just att många tycker att han är elak och mobbar människor men de människor som tycker så är de som inte läser hans blogg - håller helt med!


Av Anna L - 10 januari 2010 14:29

Det är skidor på tv´n hela dagen idag :D vilket betyder att jag mest sitter på rumpan ;-)

Idag uppskattar jag verkligen tv´n i köket, när jag bakade semlor så kunde jag ändå följa damernas skidskytte och jag suttit på golvet och vikt all ren tvätt också så jag har fått lite gjort trots skidorna.

Igår hängde jag ut alla täcken, kuddar och bäddmadrasser i -15 grader för att få död på alla kvlster, såg en bild på dessa äckliga djur i tidningen och fick för mig att allt skulle ut i kylan men idag är det väl lika fullt med kalster igen antar jag........ja,ja tur att man inte ser dem med blotta ögat i alla fall.


Ikväll är det I en annan del av Köping :D hurra! jag älskar den serien, såg även att det är Johan Falk klockan 9 så jag fortsätter väl dagen med att sitta på rumpan (fast jag har städat badrummet, dammsugit, torkat golven......hmmmm, jag som tycker att det känns som att jag inte gjort någonting alls)

Av Anna L - 10 januari 2010 07:32

Vi såg filmen 2012 igår, den var faktiskt riktigt bra tycker jag men den var kanske lite lång, tror att den var 2,5 timmar och det är i lite längsta laget kan jag tycka.


Ska baka de första semlorna idag, tänkte att det kunde vara lämplig efterrätt idag, jag gillar inte alls semlor men de andra i familjen gör det så de kommer nog att bli glada (hoppas jag) gäller bara att jag hittar receptet som jag inte har en aning om var jag har lagt.


Idag är det visst klättringen i Tour de ski, alltså sista tävlingen :D ska bli väldigt spännande att se, hoppas att Svenskarna kommer bra till.


Har visst ett berg med ren tvätt som ska vikas också :( fasiken vad tråkigt! det är väl bara att sätta fart antar jag..........

Av Anna L - 9 januari 2010 09:25

Skönt med helg igen!

Kollade lite på Let´s dance igår och kände kanske att jag har sett det förr liksom, jag kommer att titta på det varje fredag förmodligen men det är nog inte lika kul den här säsongen.

Mira håller naturligtvis på Mattias från EMD, Ebba hade lite fler favoriter så hon har nog inte bestämt sig än vem hon hejar på, Mira och Ebba pratade med sin morfar i telefonen tidigare under kvällen och han skulle heja på Willy och det tyckte tjejerna var roligt för han dansade så roligt sa de.


Håller just nu på och bakar scones och kokar ägg så snart kan jag väcka de andra så att vi kan äta frukost, det är 15 minus ute idag och solen tittar fram mellan träden :D

Ovido - Quiz & Flashcards