anna78

Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av Anna L - 29 augusti 2009 17:43

Nu ska jag iväg på tjejkväll hos Hélène!

Ska bli kul att träffa alla igen :D

Av Anna L - 29 augusti 2009 15:12

Mira och jag drog en snabbis till Täby centrum idag, Magnus och Ebba stannade hemma för vi hade en kompis till Magnus på besök. Jag hade sett  ett par gardiner på nätet som fanns på Indiska så jag ringde och bad dem lägga undan ett par till mig så planerna var att vi bara skulle springa in på indiska och köpa gardinerna och sen åka hem igen men när vi kom till Indiska så såg gardinerna ut som skit i verkligheten :-( de var såååå fina på bild så jag köpte dem inte utan vi gick en sväng på Gina och köpte en tröja och på HM och köpte tights och tunika till Ebba och en parfym till mira, sen åkte vi hem.

Det var kändistätt i TC i dag vi såg Charlotte Perelli flera gånger och hennes syster Kina (hennes blogg följer jag) jäklar vad snygga de var! och så upträdde Mojje för alla barn :D både Mira och jag blir lika upphetsade och glada när vi ser kändisar :D Mira fotade lite med mobilen men det blev inte bra.

Är bjuden på tjejträff ikväll och just nu så har jag ingen lust alls med det, har ont i halsen och ryggen och känner att det vore mycket härligare och ligga i soffan och fisa ikväll ;-) 

Av Anna L - 29 augusti 2009 07:22

Vaknade redan klockan 7 idag när jag är ledig........det gick inte att somna om, typiskt! känner mig förkyld, täppt i näsan och det sticker lite i halsen :-( tog just c-vitamin piller för att kurera mig.

Det är väl bara att ta tag i dagens sysslor så är det gjort :D fast undra hur jag ska få loss lakanen i sängen (ska bädda rent) när Magnus fortfarande sover hmmm, det tål att funderas på.

Känns riktigt höstigt nu, regnar idag igen, disigt och grått men det kanske skiner upp på dagen, ska i alla fall kasta en del uteblommor idag, de är inte fina längre när de inte får någon sol.

Ovido - Quiz & Flashcards