anna78

Alla inlägg den 29 april 2009

Av Anna L - 29 april 2009 20:23

Känner mig lite slö just nu, ligger i soffan och glor på Roomservice, E-type är det som designar idag och det blir inte riktigt i min smak kan jag säga.

Skulle behöva göra lite nytta i tvättstugan men orkar inte eller har ingen lust - jag vet inte vilket ;-) det går bra att kliva över tvätthögen på golvet en dag till och alla har kläder till imorgon :D får väl tvätta massor i helgen istället.

Åt köttbullar till middag (mamma scan) och jag får alltid halsbränna av dessa dumma bajsbullar (de luktar bajs när man öppnar förpackningen) så nu sitter jag och har en fruktansvärd halsbränna.

Har hört så himla många tips och råd med vad man ska göra för att bli av med halsbrännan men kommer inte ihåg några just nu - tugga på knäckebröd brukar hjälpa har jag för mig, hade mycket halsbränna när jag var gravid och då tuggade jag mycket hårt bröd (jag är INTE gravid nu, lika bra att skriva det har bara ätit köttbullar ;-)) 

Av Anna L - 29 april 2009 18:48

I lördags så kom min lillebror förbi med sin nyinköpta motorcykel :D riktigt häftig var den.

Fast som storasyster såfick jag en klump i magen, tänk om han ramlar eller krockar med den, han sitter ju inte så skyddad direkt men han lovade att köra försiktigt (så att jag skulle sluta tjata antar jag ;-))

Ovido - Quiz & Flashcards